"Sayfaların Ufkunda Geleceğe Bakıyoruz." Kitap Okuma ve Analiz Etme Proje Dokümanları

ERDEM Destek 2022 Programı kapsamında hibe desteği almaya hak kazanan "Sahne Senin" isimli Projemizin Matematik alanında sahnelenecek "Matematik Günlük Hayatımızda Ne İşimize Yarar?" isimli etkinlik provalarına başladık.

ERDEM Destek 2022 Programı kapsamında hibe desteği almaya hak kazanan "Sahne Senin" isimli projemizin Fen Bilimleri alanında sahnelenecek "Deney/ime Var Mısın?" isimli proje etkinliğimizin provalarına başladık.

Kas

ERDEM Destek 2022 Programı Kapsamında hibe desteği almaya hak kazanan "Sahne Senin " isimli projemizin "Ülkemizin rol modellerini tanıyoruz" isimli sunum etkinliği proje paydaş okulumuz Abidin İnan Gaydalı İHO tarafından gerçekleştirildi.

Etkinliğin Detayına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ.

Ekm

Değerli öğretmen, öğrenci ve velilerimiz!

İnsan olma sorumluluğunda üstlendiğimiz ahlaki ve toplumsal ödevler, kulluk bilinci ve manevi yücelmenin anahtarı olan namaz konusunda farkındalık oluşturmak, öğrencilerimizin madde ve manaya yönelik bütüncül bir bakış açısıyla yetişmelerine destek olacaktır. Öğrencilerimizin; ferdî, sosyal ve manevi gelişiminin desteklenmesi amacıyla "Vakti Kuşanmak" etkinlikleri usul ve esasları hazırlanmış, sizlerin istifadesine sunulmuştur.

Usul ve Esaslar Kılavuzuna Ulaşmak İçin TIKLAYNIZ.

Ekm

ERDEM 2022 Destek Programı Kapsamında Kabul Alan "Sahne Senin" İsimli Projemizin 2. Faaliyeti olan "Karagöz Deyimleri Öğreniyor" isimli tiyatro etkinliğimizin provaları yapıldı.

Ekm

ERDEM 2022 Destek Programı Kapsamında Kabul Alan "Sahne Senin" İsimli Projemizin Etkinlik Provalarına Başladık. Okulumuz bünyesinde kurduğumuz portatif bir sahnede yapılan provalarda öğrencilerimizin etkinliklere çok istekli oldukları görüldü.

Tanırım Filmini İndirmek için TIKLAYINIZ.

Erdem Tanıtım Afişini İndirmek İçin TIKLAYINIZ.

Erdem Tanıtım Broşürünü İndirmek İçin TIKLAYINIZ.

Erdem Tanıtım Rollup İndirmek İçin TIKLAYINIZ.

Erdem Logo İndirmek İçin TIKLAYINIZ.

Okul Proje Tanıtım Afişini İndirmek İçin TIKLAYINIZ.

Okul Proje Tanıtım Broşürünü İndirmek İçin TIKLAYINIZ.

Okul Proje Tanıtım Posterini İndirmek İçin TIKLAYINIZ.