Etiket Sonuçları: Çevre

"Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" (ÇEDES) Projesi Kapsmaında "Bir İylik Al Kendine" Etkinliği Düzenlendi. Öğrencilerimizin ilgisini çekmek maksadıyla bir "İyilik Makinesi" yapıldı. İçersinde rengârenk bilyelerin olduğu bu makineden öğrenciler rastgele aldıkları bilyenin rengine uygun iyilik kâğıdını alarak iyilikler uygulanmaya başlandı. İyilikler yapıldıkça kâğıtlar teslim edildi, yenisi alındı. Süreç içerisinde en fazla iyilik kâğıdı alan ve uygulayan öğrenciler ödüllendirildi. İyilik kâğıtları içeriğini öğrencilerin bizzat kendilerinin oluşturması sağlanarak öğrencilerin iyiliğe dair farkındalığının artması sağlandı. Aynı zamanda etkinliğe dair bir güdülenme gerçekleşti. Yoğun ilgi gören etkinliğimiz okulumuzdaki tüm öğrenci-öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

"Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" (ÇEDES) Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından yardım kumbaraları oluşturuldu. Ramazan Bayramı dönüşü toplanacak kumbaralardan çıkan yardımlar depremedelere gönderilecektir.

ÇEDES Projesi Uygulama Usul ve Esasları İçin  TIKLAYINIZ.

Kas

Okulumuz Öğretmen ve öğrencilerinin katkılarıyla okul bahçemiz yeniden düzenlendi. yapılan çalışmalarda basketbol ve voleybol sahaları kurularak yeni oyun alanları oluşturuldu.