Etiket Sonuçları: gezi

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle birlikte ilçemizde bulunan Said Nursi Anadolu İmam Hatip Lisesini, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ve Kadir Has Anadolu Lisesini gezdik. Bu kapsamda öğrencilerimize lise eğitimleri hakkında bilgi verildi. Yapılan bazı çalışmalar gösterildi. Misafirperverliklerinden dolayı liselerimizin idareci ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

Haz

DYK!ya katılan Sekizinci sınıf öğrencilerimizi girecekleri LGS öncesi motivasyonlarını artırmak amacıyla Tatvan mesire alanında piknik organizasyonu düzenledik. Sınavlar öncesi öğrencilerin stres atması ve motive olması için düzenlenen organizasyona okulumuz idareci ve öğretmenleri de katıldı. Piknikte öğrenciler öğretmenleri ile keyifli bir gün geçirerek bol bol fotoğraf çektirdi. Okul Müdürümüz, “Öğrencilerimizi sınav kaygısından uzak tutmak ve onların kişisel gelişimlerini desteklemek için bu tarz etkinlikleri önemsiyoruz. Etkinliğe katılan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.” dedi.